Saviors Of Earth

The Unification Epicenter of True Lightworkers

Saviors of Earth - The Netherlands & Belgium

Information

Saviors of Earth - The Netherlands & Belgium

Group specially for the Saviors of Earth from The Netherlands and Belgium

Location: The Netherlands and Belgium
Members: 29
Latest Activity: Nov 11, 2015

Hallo welkom bij de Nederlandse en Belgische afdeling van Saviors of Earth.

Hier kunnen we ook wat Nederlandstalige teksten, discussies,. nieuwberichten, etc. aan elkaar kwijt. Ook is het leuk om samen een plekje te hebben op deze mooie site.

Heb je ideeen/opmerkingen over deze groep dan hoor ik deze graag.
TOT SLOT: ken je een Nederlander of een Belg die nog niet lid is van deze groep? Nodig hem/haar uit. Hoe meer leden hoe meer vreugd !

Namaste -=- Joseph (BLUE)

Discussion Forum

Bovis Waarde

Started by CHRISTINA. Last reply by CHRISTINA Jan 14, 2013. 3 Replies

Niburu Nieuws

Loading… Loading feed

Comment Wall

Comment

You need to be a member of Saviors of Earth - The Netherlands & Belgium to add comments!

Comment by CHRISTINA on December 17, 2014 at 1:28pm
Woensdag, 17 december 2014 12:06
PDF Afdrukken

Volgens een uitspraak van de rechter in hoger beroep is het afnemen en opslaan van vingerafdrukken een schending van de privacy van de burger. 

De overheid die bekendstaat als slechte verliezer wil alsnog proberen ons allemaal in de database van Ivo Opstelten te krijgen.


Er was ooit een tijd dat alles nog min of meer “normaal” was en iemand pas als verdachte werd aangemerkt als daar gegronde redenen voor waren. Dat was dan ook het moment dat men vingerafdrukken nam. 

Iedere misdadiger wist dat wanneer hij of zij werd gepakt, de politie vingerafdrukken zou nemen. Deze werden dan vervolgens opgeslagen en de kans dat je bij een volgend misdrijf weer zou worden opgepakt was daarmee aanzienlijk vergroot.  

Tegenwoordig is dat allemaal niet meer zo. Nu wordt je vingerafdruk genomen en bewaard, ook al ben je geen verdachte. Met andere woorden, er hoeft formeel helemaal geen aanleiding meer te zijn om iedere burger aan te merken als verdachte, iedereen is dat gewoon. 

Ga een nieuw paspoort aanvragen en je zult het aan den lijve ondervinden. 

Het heeft allemaal niets meer te maken met het opsporen van misdadigers, maar is een ongehoorde schending van de privacyrechten van de burger. 

Een Stichting die dit al jaren aanvecht bij de rechtbank is de Stichting Privacy First

En met succes, want: 

“begin 2014 oordeelde het Gerechtshof Den Haag dat Privacy First alsnog ontvankelijk was en dat centrale opslag van vingerafdrukken onrechtmatig was wegens schending van het recht op privacy". 

Overheden zijn echter slechte verliezers die zich meestal niet zomaar neerleggen bij gerechtelijke uitspraken en zo ook die van ons uiteraard. 

http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&...

Comment by CHRISTINA on December 7, 2014 at 5:28pm

Heb je na het bekijken van deze presentatie ineens de onbedwingbare behoefte om ook je naam te claimen en daarmee een Soeverein Mens van Vlees en Bloed te worden in plaats van een 'staatsburger' te blijven? Klik dan hier voor de richtlijnen om je naam te claimen. Daarna is het mogelijk om via deze link je gegevens in te voeren en daarmee automatisch de benodigde brieven te genereren die nodig zijn om een Vrij Mens te worden. 

Soevereine Mensen van Vlees en Bloed leven volgens:

http://www.ikclaimmijnnaam.nl/

Comment by CHRISTINA on November 16, 2014 at 10:05am

Comment by CHRISTINA on October 18, 2014 at 6:24am

TOTAL EXPOSURE CRIMINELE MSM NU EEN FEIT

DE ZWAKSTE SCHAKEL IN DE NWO-KETTING ZIJN EN BLIJVEN DE MSM * ALLE ACTIES ZOUDEN GERICHT MOETEN ZIJN OP DE VERDERE VERNIETIGING VAN TELEGRAAF, NOS, NRC HANDELSBLAD EN DE REST * DAPPERE DUITSE MSM-KLOKKENLUIDER ULFKOTTE IS DE ‘MARTIN LUTHER’ VAN DE MEDIA

De moedige verklaringen van MSM-klokkenluider Udo Ulfkotte leidden in de nieuwe media tot een sensatie -hij is in feite de eerste uit de kern van de MSM die de klok luidt- maar zijn voormalige werkgever de FAZ weigert te reageren.

http://www.klokkenluideronline.is/category/media/page/3/

Comment by CHRISTINA on September 15, 2014 at 7:15am
Comment by CHRISTINA on September 12, 2014 at 2:33pm
Comment by CHRISTINA on September 12, 2014 at 2:31pm

 

Aflevering 72: Niburu.nl (uitzending van 12 maart 2014)

Deze uitzending van Pateo Radio is opgedragen aan Harmen Schouwerwou (1937 – 2014) van UnityNet.nl (link). De gast voor deze aflevering was Anton Teuben (1949). Anton is de oprichter van de oorspronkelijke onderzoeksgroep achter de website Niburu.nl. Vorige week bleek dat Anton niet langer toegang had tot die website en de bijbehorende mailboxen. In deze aflevering van de Pateo Radio talk show spraken Anton en gastheer Johan Oldenkamp over wat er is gebeurd. Anton maakte daarbij bekend dat hij voortaan verder gaat via de website AntonTeuben.nl (link).

http://www.antonteuben.nl/

Comment by CHRISTINA on September 10, 2014 at 1:36pm

Child Killing by Royalty, Soros: Eyewitness

Published on Sep 9, 2014
Thanks to H.

Anne Marie van Blijenburgh, a key eyewitness to ritual child killings by Dutch royalty and other elites including George Soros, describe the murders that have occurred since 2004 in Belgium and Holland. This is part one of a four part statement she made before officers of the International Common Law Court of Justice this past summer, as part of its prosecution of Pope Francis and others for child trafficking and Ninth Circle ritual killings. The other parts of this interview are forthcoming. Recorded live on June 5, 2014 from Holland. See http://www.itccs.org

http://jhaines6.wordpress.com/

Comment by CHRISTINA on July 25, 2014 at 5:06am
Comment by CHRISTINA on July 3, 2014 at 4:23am

I also happened across this about Queen Beatrix at the same time: Queen Beatrix who I have dealt with for years now — as you are aware — left her Royal position when I told her I was going to post her involvement in the Global Accounts and how she not only has screwed her own country but many others as well. She has never given her country the 2% that was given to her after each and every Global deal. It stayed in her pocket.

Neil [Keenan] has given me permission to publish the above, saying let’s get the truth out there! Their day is over! ~J

Published time: July 02, 2014 01:45
Edited time: July 02, 2014 02:18

http://jhaines6.wordpress.com/

 
 
 

SoE Visitors

 

  

© 2024   Created by Besimi.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service