Saviors Of Earth

The Unification Epicenter of True Lightworkers

Magdalena
 • Female
 • Slovenia
Share on Facebook MySpace

Magdalena's Friends

 • jure Šuštarič
 • opalescent
 • HarmonicUtopia
 • Koki
 • Aubrey Bell
 • krystal
 • tim larlee
 • Drazen
 • Dean
 • MicoFico
 • Jure
 • Radivoj
 • Besimi

Gifts Received

Gift

Magdalena has not received any gifts yet

Give a Gift

 

Magdalena's Page

Comment Wall (15 comments)

You need to be a member of Saviors Of Earth to add comments!

Join Saviors Of Earth

At 9:19am on February 23, 2019, Venus E. Rose said…

I hope you're having a great day! Normally I send friend requests, but for some reason on this site my Add as Friend link is not working. On my page there are blog posts that explain how to evolve consciousness and achieve new psychic states - such as overcoming all emotional pain forever - a psychic state called Immunity.

At 2:19am on November 5, 2011, MicoFico said…

Živjo


Vabim te da se nam pridružiš na intenzivnem energetskem treningu z spiritualnim mojstrom. Trening poteka na zelo visokem nivoju saj oseba ki ga vodi je dosegla zelo visok energetski nivo, zato so tudi informacije ki jih govori z višjega nivoja oz. govori prek povezave (eng. channeling). Vsaka nova oseba ki pride spozna univerzalne principe ki so kot tehnika kako živeti in se obnašati vsak dan za boljše in kvalitetnejše rezultate na nivoju zdravja, partnerstva, financ ter viziji za naprej. Vendar trening ne poteka samo na besedni ravni ampak večinoma na energetski zaradi močnega pretoka kozmične energije do vsakega ki se udeleži treninga je proces transformacije zelo pospešen ki je v primerjavi z normalno hitrostjo kjer posameznik spoznava kdo je in kaj ga v življenju ovira kot negativno prepričanje ali napačno obnašanje veliko hitrejši saj  so negativna energija oz. negativni programi očiščeni  pospešeno na podlagi frekvence katero ima mojster. Tako da energetski nivo posameznika raste iz dneva v dan zato pa se tudi izboljšujejo življenski rezultati zaradi principa bolj pozitiven kot si bolj pozitivni so življenski rezultati, vendar je potrebno vedeti da je nivojev neskončno in to je edina pot v super kvalitetno življenje  in nivojev naprej. Ves ključ je v nivoju energije posameznika ki lahko sam spreminja  neg. prepričanja v pozitivna vendar to je počasnejša pot, Višji kot je nivo energije mojstra hitreje poteka transformacija posameznika saj se v samem govoru in sproščanju poveže z kanalom energije katerega ima tudi mojster. Vse v obstoju je energija takšnega in drugačnega formata zato vsaka velika sprememba pomeni veliko  spremembo njegove realnosti po principu spremeniš sebe spremeni se vse okoli tebe. Sam trening poteka prek internetne video konference vsak dan ob 19.00 do 20.00 , zaradi lahke dostopnosti se lahko povežete iz katerekoli lokacije na planetu ki ima dostop do interneta, sama moč energije ni omejena z prostorom in časom zato je tako kot  če bi z mojstrom sedeli v isti sobi, cena je 96 za mesečni in 1080 eur za letni trening.

 

če si zainteresiran me kontaktiraj na

 miha.jereb99@gmail.com

 041-534-805

 

At 10:07pm on December 19, 2010, Andres Zoran Ivanovic said…

A ti si pa čisto pozabila na to stran. Pravzaprav jaz tudi.

At 10:40pm on August 15, 2009, Besimi said…

Hey Magdalena Lovely Friend:):):) Much Love To You Girl.Pozdrav i Namaste.
At 4:24pm on August 3, 2009, Koki said…
Hvala ti Magdalena,nov sam ovde i drago mi je sto si se javila.. Nadam se da razumes... Sve najbolje
At 4:05pm on June 24, 2009, Dean said…
Pozdrav,

po dolgem času sem spet nazaj...
ali je kaj novega...?

L&L

Dejan
At 11:24pm on June 18, 2009, Besimi said…


What A Wanderful World,Just For You Magdalena :):):) Lovely friend.Namaste
At 10:56am on December 28, 2008, Petra said…
oj!
Lep slikco si našla.
lp
petra
At 4:09am on December 26, 2008, Jure said…
Hehe ja jst sm se od zacetka registrirov sam temo sm pa ze od prej spremljov . Drgac hvala za poklon ;) sam ni nc posebnega ta moja anglescina hehe. V šoli sm mo mel zmer 2 hehe :). No lepo te je blo spoznat. Drgac pa lepo se imej zj za novo leto pa Vesel božić :)

L&L
By Jure
At 5:49am on December 25, 2008, MicoFico said…
hhehe, ja ime imam res mal smešn ampak zaenkrat bo še kr vredu ;)
Me pa zanima kako si našla to stran, ali to temo raziskuješ že nekaj časa ali si bolj na novo. Sam temo nlp raziskujem že okoli 2 leti, ampak od 1.10.08. sem pa začel kar bolj resno raziskovati vse te zadeve glede: ascension, first contact, alien races....itd. Tako da sm zelo srečen da se vse to dogaja.
No pa srečen božič tudi tebi ;)

L&L Miha
 
 
 

SoE Visitors

 

  

© 2024   Created by Besimi.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service