Saviors Of Earth

The Unification Epicenter of True Lightworkers

The Gnostic Illuminati powergroup

 

Views: 1910

Comment

You need to be a member of Saviors Of Earth to add comments!

Join Saviors Of Earth

Comment by CHRISTINA on April 10, 2012 at 12:06pm

http://hetuurvandewaarheid.info/2012/03/20/dna-koningin-bloedverwan...

Het toeval wil dat na het instorten van de Sovjet-Unie, de Russen de botten hebben opgegraven van de Romanovs voor een herbegrafenis. Om zeker te zijn van hun zaak vroegen zij een tweetal “nakomelingen” van de Romanovs om DNA en met name Koningin Elizabeth II en prinse Juliana (omdat de moeder van Willem III, Anna Pavlovna Romanov was.)

—————————————————-De Romanovs—————————–

Oeps dat kon een probleem worden voor prinses Juliana,immers deze Willem III (1817-1890) was op latere leeftijd door sifilis onvruchtbaar en had derhalve geen bloedlijn nazaten bij Emma van Waldeck-Pyrmont Met behulp van het DNA van Elizabeth is vastgesteld dat het de botten van de Romanovs waren. Prinses Juliana weigerde DNA af te staan. Waarom? Gezien vorenstaande schijnt er geen jota Romanov DNA en erfelijk Oranje DNA (zelfs niet het gepikte Oranje) in Wilhelmina en Juliana te zitten en is ons huidig staatshoofd Beatrix afkomstig uit een familie van nieuwe rijken, de pseudo-Oranjes,terwijl de echte Oranjes tot keizer werden gekroond in Duitsland. Niet alleen Juliana weigerde in 1991 DNA af te staan, ook Beatrix weigert dit en gelijktijdig ontkent prinses Margarita DNA materiaal te hebben afgestaan. Waar is men bang voor?

Comment by Trudy on April 10, 2012 at 10:14am

It seems that the mother of Willem III ( the netherlands) Anna Pavlovna Romanov was.  And for what I understand is that the royal family of Holland is illegale. It seems that Wilhelmina couldn't have children because of syphilis! The whole dutch family of royals are FAKE! http://translate.google.nl/translate?sl=nl&tl=en&js=n&p...

Comment by CHRISTINA on April 2, 2012 at 9:12am

03/27/2012

SoE Visitors

 

  

© 2024   Created by Besimi.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service