Saviors Of Earth

The Unification Epicenter of True Lightworkers

HERE YOU CAN SEE A LOT- ARTIST SHEFQET AVDUSH EMINI

 


NE DAVIDOVC

Tani atje mbizotron gjelozia primitive !
Nu dojn askend perveq vetvetes !
Egoizmi kishte kaluar qdo mase !
Per fat te keq , ishte renqetherse ! 
Endrrat dhe dashuria per vendelindje eshte zhdukur!…
Ishte zhdukur ndjenja humane!
Kishte humbur ndergjegjeja, ska mbetur me krenari! 
Aty vrejta vetem kafshet qe nuk kishin ndryshuar!
Kafshet qe po e ruajshin identitetin me besnikri !
Dhash respekt per to dhe mbetem me nje shpres …se?
Ndoshta nje dite ….?
Ndoshta nje dite ….?
Me shprese Ndoshta nje dite … ?

Russia 2013


Views: 34

Comment

You need to be a member of Saviors Of Earth to add comments!

Join Saviors Of Earth

SoE Visitors

 

  

© 2021   Created by Besimi.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service