Saviors Of Earth

The Unification Epicenter of True Lightworkers

matej
 • Male
 • Ljubljana
 • Slovenia
Share on Facebook MySpace
 • Blog Posts
 • Discussions
 • Events
 • Groups
 • Photos
 • Photo Albums
 • Videos

Matej's Friends

 • Aubrey Bell
 • kellaris konstantinos
 • krystal
 • Starfire
 • Jure
 • CrystalClear2313
 • Besimi
 • Jessence
 

matej's Page

Profile Information

Saviors of Earth is a Free of Charge Website,and a Free & Happy place to Be. - (as long as You bring Your Love & Understanding here with You ) :) , ....but by being part of this community, you must agree to the following: As a member of Saviors of Earth you will agree to keep all your opinions, perspectives and dialogues to that of respectability,cause any breach of for mentioned agreements may result in membership loss or deletion of posts without prior warning :) . This is because we want to keep some Sanity here . Please type ''Yes'' into the box below to accept these terms. Your request to join SoE will be denied or prolonged until You agree. Do you wanna accept these terms,Dear :) ?
yes

Comment Wall (9 comments)

You need to be a member of Saviors Of Earth to add comments!

Join Saviors Of Earth

At 6:07pm on February 13, 2019, Venus E. Rose said…

I hope you're having a great day! Normally I send friend requests, but for some reason on this site my Add as Friend link is not working. On my page there are blog posts that explain how to evolve consciousness and achieve new psychic states - such as overcoming all emotional pain forever - a psychic state called Immunity.

At 2:26am on November 5, 2011, MicoFico said…

Živjo


Vabim te da se nam pridružiš na intenzivnem energetskem treningu z spiritualnim mojstrom. Trening poteka na zelo visokem nivoju saj oseba ki ga vodi je dosegla zelo visok energetski nivo, zato so tudi informacije ki jih govori z višjega nivoja oz. govori prek povezave (eng. channeling). Vsaka nova oseba ki pride spozna univerzalne principe ki so kot tehnika kako živeti in se obnašati vsak dan za boljše in kvalitetnejše rezultate na nivoju zdravja, partnerstva, financ ter viziji za naprej. Vendar trening ne poteka samo na besedni ravni ampak večinoma na energetski zaradi močnega pretoka kozmične energije do vsakega ki se udeleži treninga je proces transformacije zelo pospešen ki je v primerjavi z normalno hitrostjo kjer posameznik spoznava kdo je in kaj ga v življenju ovira kot negativno prepričanje ali napačno obnašanje veliko hitrejši saj  so negativna energija oz. negativni programi očiščeni  pospešeno na podlagi frekvence katero ima mojster. Tako da energetski nivo posameznika raste iz dneva v dan zato pa se tudi izboljšujejo življenski rezultati zaradi principa bolj pozitiven kot si bolj pozitivni so življenski rezultati, vendar je potrebno vedeti da je nivojev neskončno in to je edina pot v super kvalitetno življenje  in nivojev naprej. Ves ključ je v nivoju energije posameznika ki lahko sam spreminja  neg. prepričanja v pozitivna vendar to je počasnejša pot, Višji kot je nivo energije mojstra hitreje poteka transformacija posameznika saj se v samem govoru in sproščanju poveže z kanalom energije katerega ima tudi mojster. Vse v obstoju je energija takšnega in drugačnega formata zato vsaka velika sprememba pomeni veliko  spremembo njegove realnosti po principu spremeniš sebe spremeni se vse okoli tebe. Sam trening poteka prek internetne video konference vsak dan ob 19.00 do 20.00 , zaradi lahke dostopnosti se lahko povežete iz katerekoli lokacije na planetu ki ima dostop do interneta, sama moč energije ni omejena z prostorom in časom zato je tako kot  če bi z mojstrom sedeli v isti sobi, cena je 96 za mesečni in 1080 eur za letni trening.

 

če si zainteresiran me kontaktiraj na

 miha.jereb99@gmail.com

 041-534-805

 

At 7:45am on April 2, 2010, Golden_Angel_K said…

Hi :) , sending many healing blessings to you, have a beautiful weekend
At 9:45pm on February 26, 2010, Golden_Angel_K said…

Hey there my friend Matej...Happy birthday!...hope you make all your dreams come true...many blessings to you and your family
At 5:21am on January 8, 2010, Golden_Angel_K said…


Sending much abundant blessings of peace,love,enlightement,joy, sparkling moments of imagination...
At 9:33pm on January 02, 2010, Golden_Angel_K gave matej a gift
At 9:53pm on December 10, 2009, Golden_Angel_K gave matej a gift
Gift
Welcome Brother :). Nice to have you back. Lots of blessings to YOU and your love ONEs. Light & Love
At 4:59pm on December 10, 2009, Besimi said…

Hey Matej :):):) Lovely brother.Welcome Home to Lightworkers. A beautiful place
for open-minded people of Love & Light. Namaste and Enjoy .
At 4:47pm on December 10, 2009, Tony said…
On behalf of the Administraion Team, welcome to Saviors Of Earth. We hope you enjoy your stay here at SoE. The following link will take you to the new member area.

http://saviorsofearth.ning.com/forum/topics/important-notice-soe-terms-of

The link takes you to the Terms Of Service governing membership here at SOE along with a word upfront from the administration team. Please familiarise yourself with these rules as all members are governed by them. You will also find a link redirecting you to the A-Z index to help further navigate through the content here at SOE.

This welcome message along with the starting point for new members is under construction.
If you have any comments to improve our service to new members please let us know by posting a suggestion in the following discussion group;

http://saviorsofearth.ning.com/forum/categories/qa-soe/listForCategory

To add a suggestion click on the +add discussion tab just above (to the right) of the discussion group name.

On behalf of the administration team,
Namaste

.
 
 
 

SoE Visitors

 

  

© 2024   Created by Besimi.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service