Saviors Of Earth

The Unification Epicenter of True Lightworkers

PacificBlue
 • Male
 • Slovenia
Share on Facebook MySpace
 • Blog Posts
 • Discussions
 • Events
 • Groups
 • Photos
 • Photo Albums
 • Videos

PacificBlue's Friends

 • MARS ANGEL.
 • Jessence

Gifts Received

Gift

PacificBlue has not received any gifts yet

Give a Gift

 

PacificBlue's Page

Comment Wall (11 comments)

You need to be a member of Saviors Of Earth to add comments!

Join Saviors Of Earth

At 6:42pm on February 22, 2019, Venus E. Rose said…

I hope you're having a great day! Normally I send friend requests, but for some reason on this site my Add as Friend link is not working. On my page there are blog posts that explain how to evolve consciousness and achieve new psychic states - such as overcoming all emotional pain forever - a psychic state called Immunity.

At 8:54am on August 24, 2015, god said…


Good morning, my name is Emmanuel Godwin, no matter very important I would like to discuss with you, because of the confidentiality of the subject, please contact me back directly on this my private email address provided on this message here (emmaunelgodwin@outlook.com ). that will allow me to explain it to you.]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]Bom dia, meu nome é Emmanuel Godwin, não importa muito importante eu gostaria de discutir com você, devido à confidencialidade do assunto, por favor contacte-me para trás diretamente sobre este meu endereço de e-mail privado prestada nesta mensagem aqui (emmaunelgodwin@outlook.com ). que vai permitir-me a explicar o assunto para voc

At 2:20am on November 5, 2011, MicoFico said…

Živjo


Vabim te da se nam pridružiš na intenzivnem energetskem treningu z spiritualnim mojstrom. Trening poteka na zelo visokem nivoju saj oseba ki ga vodi je dosegla zelo visok energetski nivo, zato so tudi informacije ki jih govori z višjega nivoja oz. govori prek povezave (eng. channeling). Vsaka nova oseba ki pride spozna univerzalne principe ki so kot tehnika kako živeti in se obnašati vsak dan za boljše in kvalitetnejše rezultate na nivoju zdravja, partnerstva, financ ter viziji za naprej. Vendar trening ne poteka samo na besedni ravni ampak večinoma na energetski zaradi močnega pretoka kozmične energije do vsakega ki se udeleži treninga je proces transformacije zelo pospešen ki je v primerjavi z normalno hitrostjo kjer posameznik spoznava kdo je in kaj ga v življenju ovira kot negativno prepričanje ali napačno obnašanje veliko hitrejši saj  so negativna energija oz. negativni programi očiščeni  pospešeno na podlagi frekvence katero ima mojster. Tako da energetski nivo posameznika raste iz dneva v dan zato pa se tudi izboljšujejo življenski rezultati zaradi principa bolj pozitiven kot si bolj pozitivni so življenski rezultati, vendar je potrebno vedeti da je nivojev neskončno in to je edina pot v super kvalitetno življenje  in nivojev naprej. Ves ključ je v nivoju energije posameznika ki lahko sam spreminja  neg. prepričanja v pozitivna vendar to je počasnejša pot, Višji kot je nivo energije mojstra hitreje poteka transformacija posameznika saj se v samem govoru in sproščanju poveže z kanalom energije katerega ima tudi mojster. Vse v obstoju je energija takšnega in drugačnega formata zato vsaka velika sprememba pomeni veliko  spremembo njegove realnosti po principu spremeniš sebe spremeni se vse okoli tebe. Sam trening poteka prek internetne video konference vsak dan ob 19.00 do 20.00 , zaradi lahke dostopnosti se lahko povežete iz katerekoli lokacije na planetu ki ima dostop do interneta, sama moč energije ni omejena z prostorom in časom zato je tako kot  če bi z mojstrom sedeli v isti sobi, cena je 96 za mesečni in 1080 eur za letni trening.

 

če si zainteresiran me kontaktiraj na

 miha.jereb99@gmail.com

 041-534-805

 

At 3:28am on April 17, 2010, RichardtheRaelian said…
"Happy Birthday!"
At 6:49pm on April 16, 2010, Besimi said…

Happy Birthday Lovely Friend :):):) . Namaste .
At 8:32pm on April 17, 2009, Golden_Angel_K said…
Happy birthday!

May you achieve all your goals and dreams. :)
At 7:10am on April 17, 2009, Shital said…
Happy Birthday!
At 5:35am on December 7, 2008, jimi said…
welcome to SoE
beloved-love
lep dan še naprej in naj bo tvoja pot polna radosti
by jimi
At 5:26am on December 4, 2008, Jure said…
ohoho ;) Zivjo ja je bil kar pozitiven sm bil srecn k marelca :D
At 5:32am on December 2, 2008, Jure said…
Welcome my friend from slovenia!! :) Kako ste kaj danes? Have a nice day :D

Love & light
By jure
 
 
 

SoE Visitors

 

  

© 2023   Created by Besimi.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service