Saviors Of Earth

The Unification Epicenter of True Lightworkers


KETU KAM LIN DHE KETU DO TE VDES


PORTRET SHQIPTARIhttp://i65.tinypic.com/2vl0dxy.jpg
KETU UNE JAM ZOT SHTEPIJE


NUK DUHET TE HARROHET KURRE


ARTIST:SHEFQET AVDUSH EMINI


PIKTUR AKRYLIK NE PELHURE


PORTRET


PORTRET 100X150


INTERNATIONAL ART SIMPOZIUM IN KANADA 


INTERNATIONAL ART SIMPOZIUM IN KANADA


ZHYRI INTERNACIONALE PER EKSPOZITEN NE OMAN


SIMPOZIUMI INTERNACIONAL NE KONYA, TURQI


SIMPOZIUMI INTERNACIONAL NE PENZA, RUSSI


INTERNATIONAL ART SIMPOZIUM IN EGJIPT


PORTRET VAJ NE PELHURE


HOLANDE


INTERNATIONAL ART SIMPOZIUM IN SARAJEV, BOSNIJA


INTERNATIONAL ART SIMPOZIUM IN ISTANBUL, TURQI


EKSPOZITA INTERNACIONALE NE MUSEUN COTROCENI, 
BUKURESHT, RUMUNI


SIMPOZIUMI INTERNACIONAL NE KONYA, TURQI


SIMPOZIUMI INTERNACIONAL NE KONYA, TURQI
PIKTURE ME FERRQ TE PASTRIMIT


SIMPOZIUMI INTERNACIONAL NE PENZA, RUSSI


SIMPOZIUMI INTERNACIONAL NE PRISHTINE, KOSOVE


SIMPOZIUMI INTERNACIONAL NE SEGUANY, KANAD

 

Views: 74

Comment

You need to be a member of Saviors Of Earth to add comments!

Join Saviors Of Earth

Comment by Besimi on November 23, 2015 at 9:59pm

Te lumt Shefqet :) ,me pelqejn shum punimet tuaja vllau i nderuar :)
te pershendes shum,shum. 

Kohe pas kohe edhe une mirrem me art,kur gjej mundesine dhe inspirimin :)
ja disa nga punimet e mija ,me posht :

SoE Visitors

 

  

© 2019   Created by Besimi.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service